În plină criză, nemții schimbă administratorul la LEONI Bistrița

În plină criză, nemții schimbă administratorul la LEONI Bistrița

Acum două zile, acționarii LEONI Wiring Systems RO au decis revocarea din funcția de administrator al firmei bistrițene a Deliei Hosszu și înlocuirea acesteia cu Andrada-Oana Verdeș.

Despre al doilea administrator al companiei, Sorin Ghiță, director general, nu s-a vorbit nimic, în concluzie acesta rămâne pe poziție.

Martin Stüttem și Matthias Heiligenthal, reprezentanții LEONI Bordnetze Verwaltungs – GmbH, companie-acționar în LEONI Bistrița, au luat această decizie, oferindu-i noului administrator un mandat pe 5 ani. Modificarea a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

Despre cine este Andrada-Oana Verdeș nu există date publice în acest moment.

Delia Hosszu lucrează în grupul LEONI din 1999, începând ca director financiar al fabricii din Arad. În ultimii ani a ocupat poziția de Commercial Managing Director România și a fost administrator în toate cele 3 firme deschise de nemți în România: la Arad, la Pitești, la Bistrița.

La acest moment, Delia Hosszu rămâne administrator la firmele din Arad și Pitești.

În acest moment, fabrica de la Bistrița, cel mai mare angajator din județ cu cca. 5500 de oameni, lucrează la capacitate redusă, din cauza efectelor economice ale pandemiei Covid-19.Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*