Cum îi susțin micii antreprenori pe cei din linia întâi

Cum îi susțin micii antreprenori pe cei din linia întâi

Nu doar marile companii fac donații și îi susțin pe cei din linia întâi în lupta cu COVID-19. Câțiva mici antreprenori au decis să sară în ajutorul cadrelor medicale și îi susțin cu alimente, cafea sau substanțe pentru dezinfecție.

Proprietarul restaurantelor Casa Someșană și L’Aroma, Ionuț Cremine, a decis să îi ajute pe cei din linia întâi cu o masă în fiecare zi. Acesta duce personalului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și de la UPU-SMURD pizza sau meniul zilei pe toată perioada stării de urgență.

În urmă cu câteva zile personalul medical de la UPU-SMURD a primit în dar un expresor de cafea și fructe. Acestea au fost dăruite de Nature House. Tot la UPU-SMURD au ajuns și covrigi dăruiți de Matilda Pascal Cojocărița.

Casa EMA a donat Spitalului Județean de Urgență Bistrița 250 de litri de hipoclorit, substanță folosită la dezinfecție.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*