Nu doar marile companii fac donații și îi susțin pe cei din linia întâi în lupta cu COVID-19. Câțiva mici antreprenori au decis să sară în ajutorul cadrelor medicale și îi susțin cu alimente, cafea sau substanțe pentru dezinfecție.
Proprietarul restaurantelor Casa Someșană și L’Aroma, Ionuț Cremine, a decis să îi ajute pe cei din linia întâi cu o masă în fiecare zi. Acesta duce personalului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și de la UPU-SMURD pizza sau meniul zilei pe toată perioada stării de urgență.
În urmă cu câteva zile personalul medical de la UPU-SMURD a primit în dar un expresor de cafea și fructe. Acestea au fost dăruite de Nature House. Tot la UPU-SMURD au ajuns și covrigi dăruiți de Matilda Pascal Cojocărița.
Casa EMA a donat Spitalului Județean de Urgență Bistrița 250 de litri de hipoclorit, substanță folosită la dezinfecție.