Îndemânarea, Amicii Building, Leoni și E-Cablaje fac angajări

Îndemânarea, Amicii Building, Leoni și E-Cablaje fac angajări

Studii superioare de specialitate sau studii medii, experiență, permis de conducere, cunoștințe de operare PC sau cunoștințe de limba engleză sunt câteva dintre cerințele impuse de angajatori. Companiile Îndemânarea, Amicii Building, Leoni și E-Cablaje scot la bătaie mai multe posturi și oferă condiții de muncă bună, salarii motivante, bonusuri și chiar specializare la locul de muncă. 

Compania familiei Simionca, Îndemânarea Prod Com caută instalatori apă-canal, mecanici pentru utilaje, zidari, dulgheri, fierar betoniști și muncitori necalificați. Firma oferă pachet salarial atractiv, tichete de masă, transport gratuit și specializare la locul de muncă. Mai multe detalii despre posturile disponibile în cadrul companiei puteți afla la numărul de telefon 0728 -080.966 sau la adresa de e-mail contact@indemanarea.ro.

Amicii Building are nevoie de inginer construcții drumuri și poduri și de inginer construcții civile, industriale și agricole. Cei care vor să apice pentru unul dintre cele două locuri de muncă trebuie să fie absolvenți de studii superioare profil construcții CCIA/ Drumuri si poduri, să aibă minim 1 an de experiență în domeniu și să dețină permis de conducere cat. B. Compania oferă pachet salarial atractiv, mediu de lucru plãcut şi dinamic într-o companie în plinã expansiune, contract de muncã pe perioadã nedeterminatã și program de muncă full time.

Tot la Amicii Building este disponibil un post de gestionar depozit. Candidatul ideal trebuie să fie absolvent de studii medii, cu diploma de bacalaureat și să aibă experiență de minim 1 an în domeniu.

Leoni Bistrița angajează muncitori pentru cablaje auto care să fie absolvenți de minim 8 clase și să aibă disponibilitate de muncă în trei schimburi. Leoni oferă salariu brut de 2.200 lei, spor de noapte de 25 %, ore suplimentare plătite cu 200%, spor de fidelitate cuprins între 3% și 12%, bonus de performanță de 200 ldei, prime de Paște, Crăciun și concediu, tichete de masă de 15 lei/zi, transport gratuit și instruire profesională. Mai multe informații despre locurile de muncă disponibile pot fi obținute la numerele de telefon 0263 – 201.211 sau 0263 – 201.234 și la adresa de e-mail recrutare.bistrita@leoni.com.

Compania E-Cablaje caută inginer ofertare, inginer achiziții și programator producție absolvenți de studii tehnice, utilizatori al programelor Microsoft Office și CAD și cu cunoștințe de limba engleză avansat și deținători de permis de conducere cat. B. Oferta cuprinde un pachet salarial atractiv și bonusuri în funcție de performanță, mediu de lucru motivant și oportunitatea unei cariere de succes.

 

 

Categories: Business in top

About Author