Investitorii maghiari rulează afaceri de doar 1,8 mil. lei în Bistrița-Năsăud

Investitorii maghiari rulează afaceri de doar 1,8 mil. lei în Bistrița-Năsăud

În Bistrița-Năsăud sunt înregistrate în prezent zece companii cu capital maghiar, iar cifra de afaceri rulată de acestea trece puțin de 1,8 mil. lei. Construcții, comerț cu combustibil, traduceri sau producția de energie electrică sunt domeniile în care activează companiile cu capital maghiar din Bistrița-Năsăud. 

Wedecor este o companie înființată în anul 1998 și are ca obiect de activitate lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat. Potrivit ultimelor date furnizate de Ministerul de Finanțe, de la finalul anului 2018, compania avea venituri de 0,3 mil. lei și profit de doar 3.290 lei.

Gurmo Construct are ca obiect de activitate lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a și a fost înființată în anul 2007. Cu o cifră de afaceri de doar 0,2 mi. lei, Gurmo Construct avea la final de 2018 profit de 89.000 lei și raporta zero angajați.

Compania Green Montain Energy se ocupă de producție de energie electrică și a fost înființată în urmă cu 15 ani. La finalul lui 2018, compania avea venituri de 0,18 mil. lei și un profit de 1,97 mil. lei.

În 2018 a fost deschisă compania Bauer Bau care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Firma încheia anul 2018 cu cifră de afaceri de 0,13 mil. lei și profit de 0,12 mil. lei.

Lehybau are ca obiect de activitate tot lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Cu 10 angajați raportați în 2018, compania rula afaceri de 1,2 mil. lei și profit de doar 33.000 lei.

Agota Translate se ocupă cu activități de traduceri scrise și orale. Firma a fost înființată în anul 2016 și la final de 2018 avea venituri de doar 134 lei și pierderi de 49 lei.

Bistritz Investment a apărut în urmă cu cinci ani și are ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Cu venituri zero compania a înregistrat în 2018 pierderi de peste 25.000 lei.

Tank Oill Impex se ocupă cu comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazosi și al produselor derivate. La finalul lui 2018 compania raporta zero la toate capitolele: venituri, profit și angajați.

Gold Horse Oil a apărut în mai 2019 și are ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu combustibili, minereuri, metale și produse chimice pentru industrie. Deocamdată datele financiare de pe anul trecut nu au fost făcute publice.

Ost Development este o altă companie cu capital maghiar, înființată în anul 2016 și are ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Cifra de afaceri, profitul și numărul de angajați au fost zero la finalul lui 2018.

Categories: Business in top

About Author