itsme ES ELEKTRO aduce tehnologie inovatoare pentru firmele din industria bistrițeană

itsme ES ELEKTRO aduce tehnologie inovatoare pentru firmele din industria bistrițeană

itsme ES ELEKTRO România, parte a grupului internațional de companii «itsme», și-a propus să-și facă simțită prezența mai puternic în industria bistrițeană, ca furnizor de produse, servicii și soluții pentru industrie. Compania derulează deja parteneriate cu multe companii bistrițene, printre care Leoni Wiring Systems RO și IEA Automation.

Fondată în 2008 în Cluj-Napoca, ES ELEKTRO România a devenit unul dintre principalii furnizori de tehnologii inovative în industria românească, având astăzi birouri în toate regiunile țării. Dată fiind vecinătatea dintre Cluj și Bistrița-Năsăud, dar și numărul mare de companii bistrițene din industrie, ES ELEKTRO a decis să facă un pas spre acestea și să le devină un partener care să ajute în dezvoltarea lor. Pe lângă componente electrice și mecanice, ES ELEKTRO oferă și soluții de Automatizări industriale, Robotică și Connected Business. Între clienții mari din portofoliul companiei se numără Heineken, Bosch, Tenaris, FrieslandCampina, VCST, Emerson, eMAG și mulți alții.

 ES ELEKTRO România se evidenţiază pe piaţa din România în special prin oferta de soluţii inovative şi testate, dedicate businessului clienţilor industriali cu nevoi şi solicitări specifice în achiziţionarea de componente electro-tehnice, sisteme şi soluţii logistice, de automatizare, sau de roboți colaborativi. Activitatea este susţinută de aplicaţii dezvoltate <<in-house>> prin intermediul platformei SAP. Putem să oferim clienţilor noştri şi traininguri specializate în domeniul automatizărilor industriale, ca un adaos valoros ofertei noastre de servicii”, explică Rolf de Graaf, director general al ES ELEKTRO România,

În opinia acestuia, județul Bistrița-Năsăud are o industrie interesantă, bazată pe câțiva poli, cum ar fi automotive, mase plastice, cabluri pentru industria energetică, construcții de mașini și confecții metalice. Oferta ES ELEKTRO România vizează toate companiile din aceste domenii care caută soluții pentru eficientizarea afacerii, pentru automatizare, pentru mentenanța echipamentelor pe care le folosesc etc.

ES ELEKTRO România a derulat deja mai multe proiecte alături de Leoni Wiring Systems RO. “Compania noastră are colaborare îndelungată cu echipa ES ELEKTRO România. Ne-am bucurat să găsim în ei un partener de cursă lungă, cu un mind set orientat către nevoile clientului, fiind flexibili și deschiși la particularitățile business-ului nostru. Apreciem această abordare și suntem încrezători în viitorul relațiilor noastre comerciale.”susține Călin Pop, Team Leader NPP la Leoni.

O altă frmă bistrițeană cu care ES ELEKTRO România colaborează este IEA Automation, împreună cu care a realizat câteva proiecte pentru clienți mari, unul dintre aceștia fiind Michelin, fabrica de anvelope din Zalău. “Avem un parteneriat interesant cu ES ELEKTRO și suntem încântați de modul în care decurge. Am stat alături în câteva proiecte importante și am simțit că expertiza și soluțiile lor oferă siguranță beneficiarilor. Noi producem panouri electrice individualizate și sperăm că aducem plus valoare în oferta generală a ES ELEKTRO” spune Leontin Catarig, managerul IEA Automation, afacere cu capital româno-austriac.

Din 2018, ES Elektro România a devenit și importator și distribuitor Universal Robots – firma care a inventat roboții colaborativi, denumiți și coboți.  Colaborarea dintre cei doi parteneri va oferi antreprenorilor și companiilor din România soluții eficiente și personalizate pentru automatizarea unei game largi de activități.

Grupul internațional de firme «itsme», cu capital olandez, este prezent în mai multe țări din Europa și oferă tehnologie inovatoare și distribuție către clienți din toate industriile, din țări precum Olanda, Germania, Belgia, Spania și România.

 

Categories: Business in top

About Author