LEONI are nevoie de muncitori și scoate peste 100 de posturi la bătaie

LEONI are nevoie de muncitori și scoate peste 100 de posturi la bătaie

Cel mai mare angajator din Bistrița-Năsăud, firma de cablaje Leoni, face angajări. Compania cu capital german anunță că are disponibile 112, atât pentru absolvenți de studii superioare, cât și pentru cei de liceu sau doar ai școlii gimnaziale. 

Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru muncitori necalificați, la ambalarea și montarea pieselor. Leoni are 100 de astfel de posturi scoase la bătaie și sunt adresate chiar și persoanelor care au absolvit doar 8 clase.

Pentru cei cu studii liceale, Leoni are disponibile 4 posturi: 2 pentru inginer calitate și 2 pentru magazioner.

Fabrica producătoare de cablaje auto angajează și absolvenți de studii superioare: analist cumpărături (2 posturi), inginer calitate (2 posturi), inginer producție (2 posturi) și inginer proiectant (2 posturi).

Leoni Wiring Systems are deschise în România trei fabrici: Bistrița, Arad și Bascov (jud. Argeș). Cea mai mare dintre fabrici este cea de la Bistrița. Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanțe, la finalul anului trecut, în fabrica de la Bistrița lucrau 5.161 de persoane.

Leoni Wiring Systems Bistrița s-a deschis în anul 2001 și a pornit de la un număr de 40 de angajați, iar anul trecut a înregistrat cel mai mare profit – 28,1 mil.lei.

Categories: Business in top

About Author