UPU se mută de mâine în locația improvizată! La Spital începe modernizarea și extinderea

UPU se mută de mâine în locația improvizată! La Spital începe modernizarea și extinderea

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany anunță că începând de mâine se va da startul mutării Unității de Primiri Urgențe și că activitatea personalului medical de la această secție va fi puțin mai restrânsă.

Pe perioada mutării (Joi-Sâmbătă), activitatea medicală poate fi afectată, motiv pentru care pentru probleme minore de sănătate vă rugăm să vă adresați medicului de familie sau centrelor de permanență. În toată această perioadă facem apel la întreaga dumneavoastră înțelegere cu privire la noile condiții dar și la o posibilă creștere a timpilor de așteptare”, a anunțat managerul unității medicale.

Lazany a mai subliniat că pe perioada lucrărilor de extindere și modernizare a secției UPU accesul în parcarea din spatele spitalului va fi restricționat.

Depisto Star din localitatea Gheorgheni, județul Harghita și GB Indco din București sunt companiile care au câștigat licitația pentru modernizarea și extinerea UPU-SMURD. Depisto Star este lider al asocierii și se ocupă de lucrări de construcții, instalații interioare, electrice, sanitare, HVAC și PSI, iar firma asociată, GB Indco se ocupă de instalații de fluide medicale.

Lucrările ar trebui, conform contractului, să fie finalizate în termen de 11 luni (2 luni servicii de proiectare și 9 luni execuția lucrărilor).

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*