LACTATE Micești, fabrică ridicată prin SAPARD, la vânzare cu super discount

LACTATE Micești, fabrică ridicată prin SAPARD, la vânzare cu super discount

Fabrica de procesare a laptelui și activele conexe din Șieu-Măgheruș aparținând companiei BENDEARCRIS PRODCOM, aflată în faliment, sunt scoase iar la vânzare de către lichidatori pentru 515.000 euro. În 2019, prețul pornea de la 800.000 euro.

BDO Business Restructuring din București anunță licitația pentru joi, 15 aprilie a.c. Activele scoase la vânzare sunt un teren cu suprafața de 14.500 mp, fabrica de lactate, cu suprafață construită de 1605 mp, spații administrative (250 mp), stație de spălare, grup electrogen, stație de epurare, echipamente și mijloace de transport.

Prețul total de pornire a licitației este de 433.040 euro, exclusiv TVA (din care suma de 326.960 euro reprezintă valoarea activului imobiliar, iar suma de 106.080 euro reprezintă valoarea bunurilor mobile).

Fabrica scoasă la licitație a fost inaugurată la începutul anului 2009, construită la standarde europene cu ajutorul fondurilor SAPARD. Unitatea de producție avea în dotare utilaje performante, achiziţionate din Italia. Până atunci, producția avea loc la Miceștii de Câmpie, unde este și sediul social al companiei.

De-a lungul timpului, Bendearcris Prodcom, deținută de familia Bendean, a vândut produse sub brandul Lactate Miceşti atât hypermarket-urilor, supermarket-urilor, depozitelor care fac distribuţie, cât şi magazinelor care vând cu amanuntul în Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Craiova, Bucureşti, Braşov, Mureş, Vâlcea, Timişoara, Hunedoara. Compania a deţinut trei magazine de prezentare în Bistriţa şi Cluj-Napoca.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*