LEONI angajează ucrainienii din grupul german care cer transferul în România

LEONI angajează ucrainienii din grupul german care cer transferul în România

Leoni Bistrița a început de săptămâna trecuta transferul angajaților de la fabrica din Ucraina (cei care își doresc sa lucreze în România).

Grupul german Leoni care are mai multe puncte de lucru în România, dar și în alte țari (printre care se numără și Ucraina), vine în ajutorul colegilor ucrainieni, organizând astfel transferul acestora fie la fabricile din țara noastră, fie ajutându-i să tranziteze România spre alte țări.

“Am pregatit atent acest lucru pentru a le face șederea cât mai confortabilă colegelor noastre ți familiilor care le însotesc. Dedicarea tuturor celor implicați a fost impresionantă. Începând cu colegii ucraineni ce dau dovadă de o tărie excepțională în aceste evenimente și până la membrii echipei locale care s-au oferit din prima clipă să vină în ajutorul celor aflați în nevoie. Vom continua să ne sprijinim colegii din Ucraina și suntem recunoscători că avem ocazia de a-i ajuta să treacă mai ușor prin aceste momente și să poată duce o viață cât mai aproape de normalitatea pe care o merită, aici, în România.” – spune conucerea Leoni pe pagina de facebook a companiei.

Categories: Brands, Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*