Licitație de 5 mil. euro pentru pregătirea amplasamentului noului pavilion de la Spital

Licitație de 5 mil. euro pentru pregătirea amplasamentului noului pavilion de la Spital

Peste 5 mil. euro pune la dispoziție Spitalul Județean de Urgență Bistrița firmei care va câștiga licitația pentru relocarea sau demolarea unor clădiri tehnice și administrative din incintă și pentru pregătirea terenului pe care va fi construit noul pavilion al instituției.

Licitația, cu o valoare estimată de 21,9 mil. lei, fără TVA, va avea loc în data de 16 octombrie a.c.

Conform studiului de fezabilitate şi caietului de sarcini, lucrările constau în elaborarea documentațiilor pentru obținerea autorizațiilor, avizelor, acordurilor necesare pentru execuția lucrărilor, inclusiv documentația tehnică pentru obținerea autorizației de construire (PAD/PAC/DTAC); realizarea proiectului tehnic, detalii de execuție și caiete de sarcini; acordarea de asistenţă tehnică proiectantului pe parcursul execuţiei lucrărilor; elaborarea unei documentaţii tehnice în deplină concordanţă cu situaţia actuală a constructiei şi cu reglementările legale în vigoare, întocmită în baza documentaţiei TEHNICE Studiu de fezabilitate – pusă la dispoziţie de Beneficiar; execuţia de lucrări pentru realizarea obiectivului.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița și-a anunțat intenția de a construi un pavilion de 2S+P+4E, cu pasarelă de trecere între clădirea mare existentă și cea propusă. Aici vor funcționa compartimente de neurochirurgie, gastroenterologie, chirurgie plastică și reparatorie, cardiologie intervențională și 4 săli de operație. În acest moment, amplasamentul viitoarei clădiri este ocupat de diverse anexe. Unele dintre ele vor fi relocate, unele vor fi demolate, pentru a face loc noului imobil, care, de asemenea, se află în licitație (cu o valoare estimată de 50 mil. euro).

Categories: Bursa, Local, Uncategorized

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*