M.I.S Grup e în grafic cu construcția bazinului de înot de la Târgu Secuiesc (Covasna)

M.I.S Grup e în grafic cu construcția bazinului de înot de la Târgu Secuiesc (Covasna)

Lucrările sunt în grafic la bazinul de înot semi-olimpic de la Târgu Secuiesc – transmite MIS Grup, constructorul bistrițean care a contractat lucrarea de peste 130 de mil. lei de la CNI.

Compania a reușit până acum curățarea, sablarea și reparațiile capitale la structura de beton veche – turnată în 2008 de un alt constructor – și a realizat structura de rezistență a subsolului și a bazinelor, cu toate etapele incluse: armare, cofrare, turnare – stâlpi și pereți.

Pentru perioada următoare avem în plan: Continuarea lucrărilor la structura de beton armat pentru: placă cota -0.15; Realizarea structurii de rezistență pentru bazinele de antrenament, bazinele de tip jacuzzi, bazinele pentru copii și bazinele cu scop de relaxare; Finalizarea structurii de rezistență prin realizarea supantei; Realizarea gradenelor aferente bazinului semiolimpic; Montarea arcelor de lemn și a structurii de rezistență pentru acoperiș; Realizarea lucrărilor de termoizolare și hidroizolare subsol, dren perimetral și apoi umpluturi până la cota terenului natural; Realizarea învelitorii formate din tablă cutată, vată și membrană; Realizarea structurii metalice la frontoane și la curțlei de lumină; Montarea pereților cortină pe frontoanele clădirii și la terasele de la supantă; Derularea lucrărilor de instalații electrice, sanitare, termice, hidranți. – spun reprezentanții MIS Grup.

În martie 2023, compania bistrițeană a semnat contractul pentru construcția bazinului olimpic din Târgu Secuiesc (jud. Covasna), o lucrare finanțată de Compania Națională de Investiții (CNI), în valoare de peste 130 mil. lei (cca. 26,5 mil. euro).

Termenul de execuție a lucrărilor, prevăzut în contract, este de 36 de luni.

Viitorul bazin multifuncțional de înot va putea găzdui competiții locale și regionale de natație și competiții locale, regionale, naționale și internaționale, tip balcaniadă, de polo – au spus reprezentanții Companiei Naționale de Investiții. Totodată, noul bazin va putea fi utilizat pentru antrenamente și tratamente de recuperare prin înot pentru echipele sportive, dar și pentru persoanele cu dizabilități.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*