Ce planuri mai face pentru 2020 cel mai mare dezvoltator imobiliar din Bistrița?

Ce planuri mai face pentru  2020 cel mai mare dezvoltator imobiliar din Bistrița?

“Mare parte dintre proiectele noastre sunt puse deja în conservare și așteaptă vremuri mai bune. Îmi este greu să cred că în 2-3 luni vom ieși din case și totul va fi ca înainte! Considerăm că 2020 este un an aproape încheiat pentru afacerile noastre, dar avem resursele necesare să traversăm cu bine perioada”, a spus, pentru BistritaBusiness, Marius Negrea, cel mai mare dezvoltator imobiliar din județ.

În șantierele încă deschise, activitatea este la 30% din capacitate, singurul unde lucrările merg în forță este cel de la Șieu-Măgheruș, unde compania finalizează a treia hală de producție care va fi închiriată de Masterfoam, afacere cu capital olandez ce produce pentru domeniul automotive. Cu activitatea restrânsă, Marius Negrea susține că va finaliza totuși la 1 mai imobilul din strada Lucian Blaga, unde jumătate din cele 48 de apartamente au fost vândute și există cerere și pentru restul. “Vom continua încet și lucrările pe șantierul de pe Drumul Dumitrei Vechi, unde avem în plan două blocuri cu 64 de apartamente fiecare. Până acum am realizat cam 50% din proiect și am vândut peste 15% dintre locuințe. În concluzie, până la sfârșitul anului vom finaliza unul dintre blocuri, pentru a nu ne dezamăgi clienții”, explică Negrea.

“Planurile noastre erau multe în acest an, avem și alte proiecte începute în Bistrița și în Cluj-Napoca, însă le vom pune în conservare câteva luni. Cred că în a doua jumătate a anului vom avea o imagine mai clară despre ce urmează, în condițiile evidente ale unei inflații a forței de muncă și ale schimbării comportamentului de consum al românilor. Continuăm proiectarea la complexul comercial de pe Pasarelă, lângă Dedeman (vezi FOTO), și nu excludem să demarăm, pe final de an, ansamblul imobiliar de pe Calea Moldovei, de lângă Selgros”, a adăugat antreprenorul.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*