Marile companii din județ scot la bătaie zeci de locuri de muncă. Unde te poți angaja

Marile companii din județ scot la bătaie zeci de locuri de muncă. Unde te poți angaja

Conform AJOFM BN în această perioadă sunt disponibile 174 locuri de muncă în județ. Marile companii din județ au disponibile zeci de locuri de muncă, maijoritatea pentru cei cu studii medii sau profesionale.

Cel mai mare producător de materiale de construcții din România, Grupul TeraPlast, are disponibile 38 de posturi. Dintre acestea în cadrul TeraPlast sunt: 2 pentru manipulant mărfuri, 26 pentru operator prelucrare mase plastice și 1 pentru stivuitorist. Compania are nevoie și de oameni în cadrul TeraGlass: 6 operatori la mașini cu comandă numerică, 2 manipulanți mărfuri și 1 reprezentant comercial.

Angajări se fac și la Betak, iar compania are disponibile 21 de locuri de muncă. Cel mai mare producător din Romania şi un jucător de marcă în piaţa europeană de profil pe segmentul conductori sub formă de bandă sau rotund, electrozi de împământare și alte componente ale instalaţiilor electrice are disponibile următoarele locuri de muncă: 1 electrician, 2 ingineri automatiști, 1 îngrijitor animale, 1 lăcătuș mecanic, 10 muncitori necalificați, 2 operatori debitare mase plastice CNC, 2 operatori roboți sudură, 1 șofer autocamion și 2 sudori.

Angajări se fac și în comerțul cu produse alimentare și nealimentare. Unicarm are nevoie de 10 10 lucrători comerciali și 1 agent de vânzări.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*