Master Planul pe apă-canal prinde viteză. Licitație de 32 mil. euro la AQUABIS!

Master Planul pe apă-canal prinde viteză. Licitație de 32 mil. euro la AQUABIS!

Operatorul de apă-canal AQUABIS scoate la licitație încă o bucată din faimosul Master Plan, menit să introducă sau reabiliteze infrastructura de apă și canalizare în județ. Vizate prin acest contract, în valoare de peste 158 mil. lei (cca. 32 mil. euro) sunt comunele Lechința, Miceștii de Câmpie, Sânmihaiu de Câmpie și Budești.

Licitația va avea loc în data de 21 ianuarie 2022, contractul fiind împărțit în 2 loturi, primul în valoare de cca. 45 mil. lei, al doilea în valoare de cca. 113 mil. lei.

În primăvara anului 2020, a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Bistrița-Năsăud (Master Planul de apă și canalizare – etapa II), proiect în valoare de 239,2 milioane euro prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Prin acest proiect sunt reabilitate, extinse și dezvoltate noi facilități de captare și tratare a apei, aducțiuni și rețele de distribuție a apei potabile, stații de epurare și rețele de canalizare.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*