Metaller se extinde cu showroom în Timișoara, alături de un partener local

Metaller se extinde cu showroom în Timișoara, alături de un partener local

Producătorul bistrițean de tâmplărie din PVC și aluminiu Metaller va inaugura în luna aprilie în Timișoara primul său showroom în afara județului.

Compania a lansat recent conceptul Partener Metaller care presupune identificarea de parteneri oficiali în orașele mari ale României, dar și în afara țării. Firma bistrițeană va pune practic la dispoziția partenerilor o afacere la cheie: showroom personalizat, training pentru vânzări, produse de calitate și prețuri foarte bune.

”Am încheiat anul 2021 cu o creștere de 50%, ceea ce ne propunem și pentru anul 2022. Ca investiție majoră în acest an, vom derula un proiect împreuna cu EON Gaz în valoare de 200.000 euro, prin care vom instala panouri fotovoltaice cu o capacitate de 200 KW pentru a ne asigura costul de energie.” – a declarat pentru Bistrița Business Gabriel Gorea, fondatorul companiei Metaller.

O altă investiție pe care o derulează Metaller și care se va concretiza tot în luna aprilie este achiziția unei linii foarte performante pentru secția de înfoliere a profilelor, în valoare de cca. 400.000 euro. Prin aceasta, compania va avea termene de livrare mult mai bune în piață pe o gamă diversificată de culori. Linia de înfoliere va avea o capacitate ridicată de producție, astfel că va putea presta servicii și pentru terțe părți.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*