Ministerul Justiției caută să închirieze un sediu pentru Serviciul de Probațiune Bistrița-N

Ministerul Justiției caută să închirieze un sediu pentru Serviciul de Probațiune Bistrița-N

Direcția Națională de Probațiune caută să închirieze un imobil de cca. 230 mp în Bistrița, unde-și va derula activitatea Serviciul de Probațiune Bistriţa-Năsăud, instituție cu 15 angajați. Ofertele pot fi depuse până în 24 noiembrie a.c.

Instituția vrea să semneze un contract pentru o perioadă de 60 de luni, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, prin acte adiționale, pentru încă 60 de luni, cu respectarea prevederilor legislației privind finanțele publice și modalitatea de indexare/actualizare a chiriei, menționată în contractul încheiat inițial după finalizarea procedurii.

Imobilul trebuie să fie situat în municipiul Bistriţa, pe o rază de maximum 2 km de zona centrală, într-o zonă ușor accesibilă atât cu mijloace de transport în comun cât și pietonal;

Suprafața utilă a imobilului trebuie să fie de maximum 230 mp compartimentată sau compartimentabilă astfel: zona de birouri – min. 75 mp; zonă auxiliară – min. 120 mp; 1 cameră de consiliere (de grup) – min. 20 mp; 2 -3 camere consiliere individuală; arhivă – min. 20 mp; sală de așteptare – min. 20 mp; 1 cameră pentru jandarm – min. 8 mp; 2 grupuri sanitare; 1 cameră secretariat (personal auxiliar) – min. 10 mp; 1 camera server – min. 2 mp.

Până acum, instituția a funcționat la demisolul clădirii Tribunalului, pe strada Alba Iulia.

Direcția Națională de Probațiune, din subordinea Ministerului Justiției, este structură cu personalitate juridică și are în subordine din punct de vedere financiar-administrativ și metodologic, 42 servicii de probațiune, fără personalitate juridică.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*