Constructorul CML.RO a semnat contractul pentru noua parcare de pe strada C.R. Vivu

Constructorul CML.RO a semnat contractul pentru noua parcare de pe strada C.R. Vivu

Municipalitatea a semnat cu constructorul CML.RO contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reconfigurare a parcării de pe strada C.R. Vivu din Bistrița, care deservește blocurile 1, 2, 4 și 8, unde vor exista 144 de locuri de parcare la sol.

Valoarea totală a contractului este de 2,99 milioane lei. Sectorul reamenajat va fi prevăzut cu iluminat public nou, va avea și un loc de joacă, iar pentru fiecare 5 locuri de parcare va fi plantat un copac, zona urmând să fie împrejmuită și cu arbuști mici. De asemenea, aici vor exista 3 stații de încărcare a autovehiculelor electrice, dar și o insulă ecologică cu 10 pubele îngropate.

”Reamintesc că acest amplasament nu era potrivit pentru o variantă etajată, deoarece s-ar fi obținut 150 de locuri de parcare, dar cu un cost suplimentar de cel puțin 3 milioane lei. Continuăm în ritm susținut amenajarea de parcări în oraș, pentru a compensa deficitul de locuri de parcare după implementarea proiectelor mari de mobilitate!”, a spus primarul Bistriței, Ioan Turc.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*