MIS GRUP construiește Sala Polivalentă din Suceava, contract de cca. 136 mil. lei

MIS GRUP construiește Sala Polivalentă din Suceava, contract de cca. 136 mil. lei

Compania bistrițeană MIS Grup va construi Sala Polivalentă din Suceava, contractul estimat la 136 milioane lei urmând a fi semnat luni, 20 iunie a.c.

“S-au finalizat contestațiile la Sala Polivalentă și a rămas cîștigătoare firma bistrițeană. Am avut discuții cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, și cu directorul general al CNI, Manuela Pătrășcoiu, și s-a stabilit să semnăm contractul luni, 20 iunie. Semnăm contractul și putem demara lucrările” – a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Conform indicatorilor tehnico-economici aprobați, Sala Polivalentă, care va fi realizată în spatele zonei Metro, va avea o suprafață construită de peste 28.000 de mp și va beneficia de protecție anti-seismică. Construcția este o clădire S+P+2E cu o suprafață utilă de 25.000 mp, două terenuri de sport complet echipate, sala propriu-zisă și cea de antrenament, spațiu recuperare medicală, spații pentru activități culturale și expoziționale, 6 piste bowling, spații tehnice, grupuri sanitare și o parcare cu 715 locuri din care 6 pentru autocare.

MIS Grup, controlată de familia Farcaș, este unul dintre cei mai mari constructori din regiune, cu afaceri de peste 126 mil. lei în 2021 si cca. 200 de angajați.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*