Reacție dură a LEONI România față de măsurile fiscale impuse de Guvern

Reacție dură a LEONI România față de măsurile fiscale impuse de Guvern

“Noile modificări fiscale anunțate de Guvern vor avea efecte în lanț asupra întregului ecosistem de furnizori Leoni România, format din circa 1.000 de IMM-uri, vor duce la creșteri de prețuri și se vor dovedi de o gravitate mai mare față de cea anticipată acum”, a transmis, la Maratonul Afacerilor Germane în România, organizat de PROFIT NEWS TV, Andrada Verdeș, Country Manger Leoni Wiring Systems România.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană, ebm papst și Leoni Wiring Systems.

 “Toate sistemele (de calcul al prețului, n.r.) au fost date peste cap, atât pentru noi cât și pentru cei din lanțul de valoare, înainte de noi și după noi. (…) Va fi afectat tot ecosistemul Leoni, care conține acum peste 1.000 de furnizori, IMM-uri românești, și va duce mai mult ca sigur la o creștere a prețului”, spune Verdeș. În opinia ei, pentru că nu toți furnizorii se vor putea replia imediat, astfel încât să limiteze efectele la o pierdere temporară de profitabilitate, în 2024, unii vor dispărea, antrenând astfel noi efecte negative, inclusiv pentru Leoni, care a investit în respectivii furnizori.

Mai multe puteți citiți AICI.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*