Mohammad Murad despre Ludovic Orban: Nu știe să facă nimic!

Mohammad Murad despre Ludovic Orban: Nu știe să facă nimic!

Redeschiderea restaurantelor după 15 iune e motiv e scandal între Guvern și reprezentanții HORECA. Zilele acestea a izbucnit un război al declaraţiilor între patronatele din turism, reprezentate de Mohammad Murad, şi Guvernul României, pe sceastă temă.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc susţine că 70% dintre hotelierii şi restaurantele de pe litoral vor da faliment dacă acestea nu vor putea primi clienţi din data de 15 iunie.

Aceștia spun că sunt peste 500.000 de persoane au achiziţionat, începând cu această dată, vacanţe în România ce includ servicii de cazare cu masă.

„Ce le spunem? Ne vom trezi cu mii de procese din partea turiştilor care au cumpărat pachete de la noi”, afirmă Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari hotelieri din România.

Patronatele din industria HORECA ameninţă că vor da în judecată Guvernul României dacă restaurantele rămân închise și după 15 iunie.

“Vă spun informaţii din interiorul Guvernului: premierul şi ministrul Marcel Velea au fost de acord să deschidem. Dar Nelu Tătaru (ministrul Sănătăţii) şi Raed Arafat nu. Şi nimeni nu se pune acum cu medicii. Le place să fie la comandă, dar nu vor câştiga nimic dacă amână deschiderea cu 2 săptămâni, decât dacă se inventează un vaccin între timp. Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier”, mai spune Mohammad Murad.

Categories: National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*