Nicio ofertă, ieri, pentru hotelul Coroana de Aur! Lichidatorii reiau licitația!

Nicio ofertă, ieri, pentru hotelul Coroana de Aur! Lichidatorii reiau licitația!

Hotelul Coroana de Aur din Bistrița rămâne la vânzare, după ce la licitația de ieri, 12 iulie a.c., nu a fost depusă nicio ofertă – a precizat, pentru Bistrița Business, Andrei Besoiu de la CITR, compania care se ocupă de lichidarea bunurilor din dosarul de faliment al familiei Moldovan.

“Nu s-a vândut! Există persoane interesate, însă niciuna una nu a depus ieri o ofertă angajantă. Urmează o nouă licitație în data de 19 iulie, apoi, în caz de eșec, încă una în data de 26 iulie. Prețul de strigare va rămâne același, în această fază” – a menționat reprezentantul CITR.

Lichidatorii au stabilit prețul de pornire pentru Hotelul Coroana de Aur din Bistrița la 5,52 milioane euro. Ultimul preț pe care l-a cerut familia Moldovan pentru Coroana de Aur, înainte de intrarea în insolvență a grupului ei de firme, a fost de 6,8 mil. euro.

Grupul de firme Combis – Agro Invest – Hotel Coroana de Aur și-a cerut intrarea în insolvență la finalul anului 2019, având datorii de zeci de milioane lei, către cca. 60 de creditori. După 3 ani de încercări cu planuri de reorganizare, în decembrie 2022, Tribunalul Bistrița-Năsăud a decis intrarea grupului în procedură de faliment și a desemnat ca lichidator pe CITR.

Hotelul Coroana de Aur, poziționat în centrul Bistriței, are 98 de camere (67 la 4 stele, 31 la 3 stele),restaurant și alte încăperi necesare funcționării. Terenul aferent proprietății este are o suprafață de 2958 mp.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*