Noul director executiv al companiei bistrițene Transilvania Broker este argeșeanul Ioan Cotiac

Noul director executiv al companiei bistrițene Transilvania Broker este argeșeanul Ioan Cotiac

Bistrițeanul Gabriel Login (vezi foto), acționarul principal (60%)  de la Transilvania Broker de Asigurare, și-a dat demisia din poziția de director executiv al companiei și a fost înlocuit de Ioan Cotiac, fost șef serviciu asigurări corporate. Mutarea a fost aprobată în AGA de ieri, 25 iulie.

În aceeași ședință, au fost numiți cei trei membri ai Consiliului de Administrație (Dan Niculae, Daniela Deneș și Gabriel Tuica), primul dintre ei primind un nou mandat ca președinte al CA.

” Am ales să renunț la funcția de Director Executiv pentru a putea fi mai implicat în dezvoltarea companiei și a procedurilor care aduc o valoare în plus atât societății noastre cât și clienților, colaboratorilor și investitorilor noștri. Vreau să vă asigur că nu voi pleca vreodată din Transilvania Broker și că decizia a fost luată din dorința de a dezvolta cât mai mult compania și a crește calitatea serviciilor oferite. Astfel, voi avea ocazia de a lăsa partea administrativă în siguranța D-lui Ion Cotiac, iar eu mă voi putea focusa pe noi strategii, implementări și proiecte, printre care se numară și creșterea rețelei de colaboratori, promovarea și diferențierea cat mai mult a companiei pe piața de brokeraj în asigurări, pregatirea continuă a echipei Transilvania Broker, îmbunătățirea serviciilor, operațiunilor și proceselor precum și implicarea în cadrul noilor fuziuni, achiziții și a altor proiecte pe care le avem planificate și dorim sa le implementăm în perioada următoare. Consider că această inițiativă va aduce o valoare în plus companiei și tuturor celor implicați în succesul Transilvania Broker”, susține Gabriel Login.

Transilvania Broker, fondată în 2006 la Bistrița și aflată în top 3 brokeri de asigurare în România, este listată la BVB sub simbolul TBK.

Categories: Business in top

About Author