O familie de antreprenori bistrițeni și-a crescut businessul cu 32 de milioane în 12 luni!

O familie de antreprenori bistrițeni și-a crescut businessul cu 32 de milioane în 12 luni!

Bistrițenii de la Express Motors și Rubin, dealeri ai Opel si BMW, respectiv Peugeot si Suzuki, sunt singurii vânzători de mașini noi din județ care au crescut spectaculos în 2017. Per total, un plus la rulaj de 32 de milioane lei, potrivit datelor depuse la Ministerul Finanțelor.

Cele două companii sunt controlate de antreprenorii Mihai și Elena Bogdan. În cazul Express Motors, saltul a fost impresionant, de la 14,3 mil. lei în 2016, la 40,7 mil. în 2017. Rubin SRL a urcat cu 5,6 mil., ajungând la 11,7 mil. Profitul net la Express Motors a fost de 1,3 mil. lei, iar la Rubin de 0,4 mil. lei.

Din 2009, Express Motors își desfăşoară activitatea într-o clădire de 2500 mp pe strada Drumul Cetăţii, la nr. 23. “Am dezvoltat un complex multifuncţional, asigurând clienţilor noştri toate serviciile de vânzare şi post vânzare integrate într-o singură locaţie. În activitatea desfăşurată, asigurăm în permanenţă respectarea tuturor standardelor marcilor vandute. Verificăm trimestrial împreună cu partenerii noştri respectarea întocmai a standardelor de calitate a serviciilor oferite, a celor de instruire a personalului, precum şi a celor de imagine a mărcilor, atât în activitatea de vânzare cât şi în cea de întreţinere şi reparare a autovehiculelor” susține Mihai Bogdan.

Categories: Business in top

About Author