O firmă controlată de Marius Negrea pornește un imobil cu 10 niveluri lângă SELGROS

O firmă controlată de Marius Negrea pornește un imobil cu 10 niveluri lângă SELGROS

Dezvoltatorul imobiliar Marius Negrea construiește un imobil de locuințe, magazine și birouri, cu 10 niveluri, lângă Selgros și galeria Bistrița Retail Park.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) a avizat deja PUZ-ul depus de NVM-Real Estate SRL (deținută în acte de Răzvan Corovca și Elena Biscovan, dar controlată indirect de Marius Negrea), necesar pentru proiectul respectiv. Ca prim pas, după obținerea certificatului de urbanism (nr. 1478/11.07.2018) compania a fost nevoită să schimbe destinația terenului din UTR IS2 – subzona instituţiilor publice şi serviciilor de tip complex comercial”, în „UTR L4.1- zonă mixtă: servicii, comerţ, birouri, alimentaţie publică, rezidenţial (locuinţe colective)”. Noua variantă de PUZ a fost depusă în 7 august la APM și a trecut fără probleme, pentru că “nu necesită evaluare de mediu, nu necesită evaluare adecvată și se adoptă fără aviz de mediu.”

Proiectul prevede un imobil (suprafață construită 1.494) cu funcțiune mixtă, în regim S+P+Mez+6E+ER, pe strada Moldovei nr.13, la aceeași adresă cu Bistrița Retail Park. Terenul aflat în proprietatea NVM-Real Estate SRL are o suprafață totală de 3.583 mp (din care 30% va fi spațiu verde). Subsolul clădirii va fi ocupat de parcări, la parter şi mezanin vor funcţiona birouri și spații comerciale, iar la etajele superioare vor fi locuințe. Înălțimea totală a imobilului nu va depăși 30 m.

Din punctul de vedere al constructorului, următorul pas este obținerea autorizației de construire.

Categories: Business in top

About Author