O firmă mică din Bistrița deschide în Teaca o stație de distribuție carburanți

O firmă mică din Bistrița deschide în Teaca o stație de distribuție carburanți

BestFood este firma deschisă de familia Ciosan în anul 2018 și are o cifră de afaceri ce trece puțin peste 270.000 lei. Antreprenorii dețin o stație de distribuție carburanți în Viișoara și vor să deschida încă una în Teaca.

Inițial stația de carburanți din Viișoara s-a numit Țiriac Energy, însă după câteva luni francizorul și francizatul au decis să renunțe la parteneriat. Țiriac Energy a fost înlocuit cu Bestoil Energy, stație de distribuție carburanți condusă de familia Ciosan care și-a deschis propria firmă: BestFood Bistrița.

Familia Ciosan are planuri mari și face demersuri pentru a deschide o nouă stație de distribuție carburanți în Teaca. Aceștia au în plan să amenajeze acolo o vulcanizare și o spălătorie auto.

“Lucrările nu au început încă, deocamdată sunt la faza de documente”, a explicat pentru BistrițaBusiness primarul comunei Teaca, Iustian Muntean.

Familia Ciosan deține două firme: BestFood Bistria și BestFood Oil Bistrița. Prima companie îi are ca asociați pe Ioana și Sorin Ciosan. Cifra de afaceri de la finalul anului trecut era de 270.000 lei, iar profitul de doar 43.000 lei. Compania, deschisă în 2018, are un singur angajat. Cea de-a doua firmă o are ca unic asociat pe Ioana Ciosan. Potrivit datelor de la finalul anului trecut, compania avea cifra de afaceri puțin peste 94.000 lei și profit de doar 1.500 lei.

 

Categories: Business in top

About Author