Marile companii bistrițene caută ingineri, sudori, mecanici și electricieni

Marile companii bistrițene caută ingineri, sudori, mecanici și electricieni

Potrivit datelor furnizare de agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud, la ora actuală în județ sunt disponibile 517 locuri de muncă. Peste 100 de companii dar și câteva instituții publice caută personal, atât cu studii superioare, cât și cu studii medii sau profesionale. 

Potrivit listei cu firmele care fac angajaări și posturile disponibile, în această săptămână sunt disponibile 22 de posturi pentru ingineri. Leoni, E-Cablaje, TeraGlass, Brio Fresh sau Betak sunt câteva dintre companiile care cautpingineri. Posturile sunt dedicate dcoar absolvenților cu studii superioare, unele dintre firme preferând absolvenți din promiția 2019.

Comelf, Metal Forex și MPI Steelprocess caută 20 de sudori. Se cere școală profesională sau curs de calificare și puțină experiență în domeniu.

Mecanic auto pentru compania Filadelfia (3 posturi), mecanic utilaje la Comelf (10 posturi) și un post de mecanic întreținere utilaje la firma Serviform sunt tot pe lista locurilor de muncă disponibile în această săptămână. Angajatorii ceri studii profesionale sau medii ori curs de calificare.

Săptămâna aceasta sunt disponibile și 13 locuri de muncă pentru electricieni. Comelf, Filadelfia, Polimed, Electroconstrucția și Rompoliproces sunt companiile care au nevoie de electricieni. Experiența în domeniu poate fi un avantaj pentru cei care vor să ocupe unul dintre aceste locuri de muncă pentru care se cere curs de calificare sau școală profesională.

Categories: Business in top

About Author