Oportunitate : Hotelul SELECT din Bistrița e de vânzare, sub prețul pieței

Oportunitate : Hotelul SELECT din Bistrița e de vânzare, sub prețul pieței

Hotelul SELECT (3*) din Bistrița este de vânzare pentru suma de 285.000 euro, prețul unei case “sănătoase”, confirmă surse din piața imobiliară locală. Proprietarul actual a decis să vândă activul pentru a dezvolta un proiect imobiliar în Cluj-Napoca.

Așezat într-o poziție centrală, pe malul Bistriței, lângă alte hoteluri, SELECT este un imobil valoros, evaluat real la cca. 450.000 euro, spun sursele noastre din piața imobiliară. Construit după anul 2000, hotelul este dispus pe 4 nivele și are 19 camere, însumând 40 de locuri de cazare, și un restaurant. Dotările sunt între 3* și 4* și includ, printre altele, sistem de aer condiționat, sistem de iluminat LED, mobilier din lemn masiv, băi cu jacuzzi.

În ultimii ani, SELECT și-a câștigat reputația de a fi unul dintre cele eficiente hoteluri din zonă, funcționând cu doar un singur angajat. Cei mai mulți turiști nu văd niciun reprezentant al hotelului în sejurul lor. Ei fac rezervare online, primesc un cod de acces în clădire, își preiau camera, plătesc online și pleacă.

Sursele noastre spun că SELECT aduce venituri de 50-60.000 euro anual. Actualul proprietar l-a preluat în 2016, după ce acesta fusese scos la vânzare de BCR, în contul unor datorii ale foștilor deținători ai imobilului.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*