Grupul FRASINUL a demarat construcția unui ansamblu cu 124 apartamente, pe strada Grigore Pletosu

Grupul FRASINUL a demarat construcția unui ansamblu cu 124 apartamente, pe strada Grigore Pletosu

Compania DHD Unic Development, parte din grupul Frasinul, a demarat construcția unui ansamblu imobiliar cu 124 de apartamente, pe strada Grigore Pletosu din Bistrița.

Lucrările, începute de curând, vor fi finalizate până în vara anului 2024, iar pre-contractarea apartamentelor a început din această fază, la prețuri preferențiale.

“Este un proiect rezidențial premium, la care vom folosi materiale și finisaje de top, inclusiv fațade ventilate. Din totalul suprafeței de teren, 36% va fi ocupat de spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Ansamblul imobiliar este construit într-o poziție foarte atractivă, la doi pași de noua zonă comercială a orașului de pe Calea Moldovei, dar pe o stradă laterală care oferă liniște și intimitate. Avem deja solicitări și negocieri cu clienți interesați și suntem încântați că bistrițenii au început să aprecieze tot mai mult calitatea atunci când fac o investiție imobiliară. Ne propunem ca proiectul nostru să seteze noi standarde în Bistrița cu privire la calitatea construcției, a materialelor și finisajelor incluse în proiect – a spus, pentru Bistrița Business, Daniel Larionesi, reprezentantul DHD Unic Development.

Dezvoltatorul va dona Primăriei Bistrița o suprafață de teren de 1800 mp, paralel cu calea ferată, pentru realizarea unui drum de acces pentru cetățenii care locuiesc sau vor locui în zonă. Acest drum, cu o lățime de 6 m și trotuare pe ambele părți, va fi amenajat și asfaltat tot de către DHD Unic Development.

Compania care dezvoltă ansamblul imobiliar este parte din grupul Frasinul – deținut de familia Larionesi – cu afaceri de succes în domeniile construcțiilor și exploatării forestiere.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*