Parcul solar de la Livezile crește vânzările milionarilor clujeni de la E-INFRA

Parcul solar de la Livezile crește vânzările milionarilor clujeni de la E-INFRA

Compania Nova Power&Gas din Cluj, parte a grupului E-INFRA alături de Electrogrup, Direct One și Netcity, care operează un parc solar la Livezile și unul la Câmpia Turzii, a câștigat deja mii de contracte noi în 2021.

“Liberalizarea pieţei de energie din ianuarie 2021 aduce consumatorului casnic dreptul de a-și alege furnizorul, fără restricții. În acest context, Nova Power & Gas a pregătit oferte concurenţiale şi un proces de înrolare exclusiv online, rapid, fără nicio întrerupere în furnizarea energiei electrice, iar întregul transfer de la furnizorul actual la Nova poate fi realizat în siguranță, fără drumuri inutile”, spun reprezentanții companiei.

Licența acordată de ANRE pentru parcul de la Livezile prevede o capacitate de 2,87MW și este valabilă până în 2039. Parcurile solare de la Livezile și Câmpia Turzii însumează 8,7MW.

Reducerile de preţ şi ofertele garantate pe 1 an (Nova 6+6) şi 2 ani (Nova 24), la nivel naţional, au adus în primele zile din 2021 peste 1.000 de noi contracte în portofoliul Nova Power & Gas, potrivit companiei.

Companie românească, parte din grupul E-INFRA, activă pe piaţa de energie electrică şi gaze naturale încă din 2007, Nova Power & Gas este furnizor de energie electrică și gaze naturale, producător de energie verde și distribuitor de gaze naturale. Nova furnizează energie pentru clienți casnici și industriali în piața liberă de energie și este investitor și în proiecte de dezvoltare de infrastructură energetică.

Fondatorii Nova sunt frații Teofil și Simion Mureșan, cei care au construit pe lângă Electrogrup un imperiu ce rulează anual peste 100 mil. euro.

În județul Bistrița-Năsăud, 11 companii au licență ANRE pentru a produce energie din sursă solară.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*