Cine aduce 1 mil. euro să cumpere Hotelul GOMAR LUX?

Cine aduce 1 mil. euro să cumpere Hotelul GOMAR LUX?

Banca Transilvania (BT) intermediază vânzarea Hotelului Gomar Lux de lângă Crainimăt, în urma falimentului firmei proprietare, și a lansat un preț de strigare: 4,98 milioane lei, adică 1 milion de euro. Posibilii cumpărători trebuie să contactaze reprezentanții BT.

Construit pe patru niveluri (subsol, parter și două etaje), hotelul are 38 de camere (4 apartamente, 6 camere matrimoniale, 28 camere duble) și un restaurant cu o capacitate de 280 de locuri. Printre facilități se mai numără o sală de conferințe (maximum 100 de locuri), saună, piscină, sală de fitness, teren de tenis. Proprietatea scoasă la vânzare include și terenul în suprafață de 6.192 mp.

Firma care a administrat hotelul, aparținând familiei Gorea, a intrat în insolvență în iunie 2020, la cererea Direcției Regionale a Finanțelor Publice Cluj-Napoca. După aproape trei ani – timp în care s-a ajuns la faliment – în ianuarie 2023 Tribunalul Bistrița-Năsăud a decis închiderea procedurii generale a falimentului și radierea firmei de la Registrul Comerțului.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*