Pasiunea pentru petreceri, transformată într-o afacere de succes

Pasiunea pentru petreceri, transformată într-o afacere de succes

Trei tineri au pus recent bazele unei afaceri inedite: organizatori de petreceri și evenimente! Vasile Nicolae Lupșa, Andrei Lupșan și Sebastian Maul mizează pe apetitul tinerilor pentru petreceri și speră că vor da lovitura cu afacerea pe care au numit-o Spot Events. Au organizat deja câteva evenimente, au testat piața și acum se pregătesc pentru lucruri mai mari. 

Afacerea a prins viață anul trecut, după ce Andrei Lupșan și Sebastian Maul din Timișoara au participat la un eveniment din seria “Vreau să fiu antreprenor”. Ideea exista, dorința de a face un business era mare și a venit și finanțarea. Andrei și Sebastian l-au cunoscut pe bistrițeanul Vasile Lupșa care s-a alăturat echipei și a investit în ideea de business a celor doi.

Este un concept creat pentru a da refresh evenimentelor care, în principal, ţintesc tinerii. Principalele noastre proiecte sunt: SPOT party (party-uri studenţeşti), Street Food SPOTival (eveniment de tip street food în oraşele mai mici ale ţării)”, povesteşte Andrei Lupşan.

Vasile Lupșa este investitorul afacerii, cel care a venit cu finanțarea pentru ca ideea să poată fi pusă în practică, iar Andrei Lupșanși Sebastian Maul, ambii studenți la informatică economică, sunt cei care gestionează dezvoltarea, managementul şi toate operaţiunile.

Anul 2019 a fost pentru cei trei tineri antreprenori un an al testărilor, al investițiilor și networkingului. Au organizat patru petreceri pentru studenți în Timișoara și au ajuns chiar și la Bistrița unde au organizat cu succes un eveniment de Street Food SPOTival.

Cei trei au planuri mari pentru 2020 și vor să extindă festivalul gastronomic Street Food SPOTival în 12 orașe, dar și să organizeze perioric petreceri SPOT.

Categories: Business in top

About Author