Pensiunea MYA 1, licitată din nou. Preț de pornire: 435.000 euro

Pensiunea MYA 1, licitată din nou. Preț de pornire: 435.000 euro

Pensiunea MYA 1 (unitate clasificată la 3*), situată pe centura Bistriței, este scoasă din nou la vânzare, în urma executării silite, la prețul de pornire de 435.000 euro. Prețul include și terenul aparținător proprietății, de 1000 mp, care poate fi cumpărat și separat, la un preț de pornire de 34.000 euro, redus cu 25% față de prețul de evaluare.

Clădirea (cu o suprafață desfășurată de 1252 mp) are regim de înălțime D+P+E și conține 9 camere duble, 6 camere triple, bucătărie, restaurant, alte spații adiacente. Terenul are o deschidere de 31,97 m la centura orașului și e împrejmuit cu gard de sârmă. Cei care doresc achiziția pensiunii MYA 2 și/sau a terenului trebuie să achite o garanție de 10% din prețul de pornire. Data licitației urmează a fi anunțată public.

Și pensiunea MYA 2, deținută de aceeași Mia Morar, și situată între Viișoara și Crainimăt, își caută de ceva vreme cumpărători, dovadă panoul publicitar arborat pe clădire. Surse din piață spun că “afacerile oficiale ale Miei Morar se comportă ciudat, într-o perioadă când sălile de nunți din Bistrița fac tone de banii. Cu siguranță și restaurantele MYA fac acești bani, dar, ca și la alții, banii nu se regăsesc în afacerile oficiale, nu merg de exemplu spre plata datoriilor vechi. ” ”Mai degrabă vom vedea în curând alte firme, cu aceiași acționari, dar cu alte săli de nunți sau businessuri conexe, dezvoltate cică din bani personali. De exemplu, Mia Morar, dar și alții, și-ar dori să preia locul Rebrișoreana în afacerea cu alimentație din cele două fabrici Leoni (catering, servire, magazine interioare), un business foarte stabil, cu rulaj foarte mare”, mai spun sursele noastre.

Categories: Local

About Author