Primăria Bistrița și Consiliul Local, gardă de corp și recuperatori ai Supercom

Primăria Bistrița și Consiliul Local, gardă de corp și recuperatori ai Supercom

Ioan Turc a atacat astăzi dur Primăria Bistrița și Consiliul Local Bistrița pe care i-a numit gardă de corp, recuperatori și parașute ai companiei Supercom. Totul a pornit de la majorarea taxei de salubrizare pe care bistrițenii o plătesc firmei Supercom și care de la 9,9 lei/lună/pers. a crescut la 11,5 lei/lună/pers.

“Constat faptul că Primăria Bistrița și Consiliul Local au devenit pentru Spuercom un fel de gardă de corp, sau de recuperator sau de parașută. În loc să discute cu acest operator de pe poziții ferme, să-i impună respectarea contractului în ceea ce privește calitatea și cantitatea lucrărilor prestate, inclusiv colectarea selectivă, Primăria, prin majoritatea PSD, se face preș în fața Supercom, evident în dauna bistrițenilor”, a declarat Ioan Turc.

Liderul PNL BN este extrem de nemulțumit de faptul că Primăria Bistrița și implicit și Consiliul Local au acceptat majorarea tarifelor percepute de Supercom. Ba mai mult, Turc spune că autoritățile locale ar trebui să îi sancționeze pe cei de la Supercom pentru că nu își fac treaba așa cum este stabilit în contract.

Interesele cui le reprezintă pesediștii din Primărie și din Consiliul Local?!“, a mai adăugat Ioan Turc care spune că soluția pentru rezolvarea problemei ar fi ca Primăria Bistrița să iasă din ADI Deșeuri.

Categories: Local

About Author