Primul SUV din istoria Alfa Romeo a ajuns la Bistrița

Primul SUV din istoria Alfa Romeo a ajuns la Bistrița

 

Primul SUV din istoria de peste 100 de ani a mărcii Alfa Romeo, numit Stelvio după denumirea unei trecători spectaculoase din Alpii italieni, este disponibil în show-room-ul reprezentanței din Bistrița, Comsig Group, situat pe strada Lucian Blaga nr.32.

Prețurile la modelul Stelvio diferă, firesc, în funcție de dotări și motorizare. De exemplu, modelul cu motor 2.2 diesel și 150CP, tracțiune pe spate, pornește de la 33106 euro + TVA; modelul cu motor 2.2 diesel și 180 CP, cu tracțiune integrală Q4, pornește de la 35451 euro + TVA; modelul cu motor 2.0 benzină și 280CP, tracțiune integrală Q4, pornește de la 38820 euro + TVA.

Dieselul disponibil în show-room-ul din Bistrița are un motor de 2.2 litri, 210 CP, tracțiune integrală Q4, dotări superioare față de versiunea standard, și prețul său este 40600 euro + TVA.

Modelul cel mai puternic, Stelvio Quadrifoglio – nu este încă disponibil în România – are sub capotă un motor unic în ceea ce privește tehnologia și performanța, inspirat din tehnologiile și experiența Ferrari: V6 BiTurbo, de 2,9 litri benzină și 510 CP.

Ca dotări la versiunile standard, enumerăm: cutie automată, jante de 18”, tapițerie mixtă piele+stofă, climă, tempomat, senzori de ploaie, faruri bixenon, senzori avertizare impact etc.

 

Categories: Life & Style

About Author