Proprietarul grupului SANOVIL intră în PNL și se alătură echipei lui Robert Sighiartău

Proprietarul grupului SANOVIL intră în PNL și se alătură echipei lui Robert Sighiartău

Doctorul Gavrilaș Mureșan, proprietarul grupului SANOVIL, face pasul în politică și s-a alăturat echipei liberalului Robert Sighiartău, în lupta acestuia pentru câștigarea Consiliului Județean. Cel mai probabil, în urma alegerilor, dr. Mureșan va deveni consilier județean.

“De astăzi, medicul și antreprenorul Gavrilaș Mureșan se alătură oficial proiectului pe care l-am lansat pentru schimbarea în bine a județului Bistrița-Năsăud. Dintotdeauna valorile noastre au fost comune și am susținut proprietatea, competitivitatea, un mediu de afaceri sănătos, necontaminat de politica celor care vor control și autoritarism. Suntem persoane libere și vrem ca generațiile care vin să trăiască într-un mediu sănătos din toate punctele de vedere. Bine ați venit, domnule doctor!” – a transmis Robert Sighiartău.

Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița Năsăud a susținut și a promis susținerea mediului de afaceri local. În acest sens, a vizitat numeroase firme din județ, din diferite domenii, pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă și a găsi astfel soluțiile necesare.

Medicul și antreprenorul Gavrilaș Mureșan este fondatorul grupului Sanovil. Acesta a luat ființă în anul 2007, și s-a extins fulminant în cei peste 16 ani de activitate. La început a existat doar clinica Sanovil din Viișoara, apoi s-a extins cu Policlinica Nouă Sanovil de pe strada 1 Decembrie din Bistrița. Ulterior s-a ridicat și spitalul de recuperare, îngrijiri paliative și oncologice. Mai mult, clinica și-a deschis un punct de lucru și la Beclean, dar a încheiat și un parteneriat pentru un centru integrat în comuna Căianu Mic.

Cinica Sanovil are zeci de angajați și contracte de colaborare cu medici din diferite domenii.  În anul 2022, cifra de afaceri a clinicii a fost de 21 de milioane de lei, de aproape 6 milioane de lei. Comparativ cu anul precedent, s-a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 15.90 %. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*