Proprietarii restaurantului CAVALLI din Bistrița au inaugurat un local similar în Sângeorz-Băi

Proprietarii restaurantului CAVALLI din Bistrița au inaugurat un local similar în Sângeorz-Băi

Cristina și Liviu Ștefan, proprietarii restaurantului CAVALLI din Bistrița, au inaugurat luni un local similar în Sângeorz-Băi, cu aceleași standarde, aceleași servicii de calitate și aceleași minuni gastronomice care au adus businessului o foartă bună reputație în reședința de județ.

Liviu Ștefan (Uțu Grasu – pentru apropiați), provine din zona Sângeorz Băi și a văzut noua investiție de acolo ca o “revenire acasă”, în stațiunea care, fără dubii, are potențial să redevină atractivă pentru turiști.

Un frumos dar dărăpanat imobil a fost complet restructurat, modelat și decorat – proiect derulat de Gabriela Montoiu de la GM Design Interior – rezultând un ansamblu spectaculos, în care turiștii sau locuitorii zonei vor putea simți standardele Cavalli în materie de restaurante.

După mulți ani de experiență culinară în bucătăriile restaurantelor din Italia, Irlanda sau Austria, familia Ștefan a decis să revină în țară și în 2015 a deschis, pe strada Zimbrului din Bistrița, restaurantul Cavalli. Ambiția lui Uțu – îndrăgostit de bucătărie – și a Cristinei – care se ocupă de administrarea restaurantelor – a fost să ridice cultura gastronomică a orașului nostru la un alt nivel.

“Mulțumim celor care ne-au oferit încredere în Bistrița, colaboratorilor și echipei noastre! Vrem să ducem această încredere și reputație și în restaurantul Cavalli de la Sângeorz-Băi! Vă așteptăm să ne treceți pragul!” – spune Liviu Ștefan.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*