Proprietarul HEBE din Sângeorz-Băi intră pe nișa de healthy food delivery

Proprietarul HEBE din Sângeorz-Băi intră pe nișa de healthy food delivery

Antreprenorul Mohammad Murad, proprietarul Hotelului HEBE din Sângeorz-Băi și al lanțului hotelier Phoenicia, va lansa în jurul datei de 1 decembrie a.c. propria platformă de food delivery, cu mâncăruri sănătoase.

Murad spune că a investit 3 milioane de euro în acest nou business, care va asigura inclusiv meniuri pentru diete specifice mai multor tipuri de afecțiuni, precum cele hepatice, renale sau diabet. Platforma va livra mâncare libaneză, românească, italiană, mâncare de post, vegetariană, ca și mâncare specială pentru diverse regimuri medicale – unele meniuri nu vor conține sare, altele nu vor conține glucide etc. Meniurile sunt create în parteneriat cu o clinică medicală și vor costa între 25-40 lei/ persoană, pentru două sau trei feluri de mâncare.

Antreprenorul spune că vrea să extindă afacerea la nivel național, vizând întâi 12 orașe mari din România în primul an de activitate. Primul oraș după București va fi Cluj-Napoca.

Mâncarea va fi produsă într-o bucătărie nouă a grupului Phoenicia. Investiția de 3 milioane de euro a acoperit atât bucătăria, cât și partea logistica. În noul business vor lucra circa 100 de angajați.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*