PROTERM LINE investește în 2 case de vacanță la Colibița, pentru uzul angajaților și partenerilor!

PROTERM LINE investește în 2 case de vacanță la Colibița, pentru uzul angajaților și partenerilor!

Producătorul de mobilier PROTERM LINE construiește două case de vacanță la Colibița, care vor fi folosite, pentru recreere, de angajații și colaboratorii companiei.

Cele două imobile vor fi ridicate pe structură metalică, vor avea un regim de înălțime P+M și vor putea găzdui fiecare o familie compusă din 2 adulți și 2 copii.

“Zona Colibița a devenit în ultimii ani o zonă de interes turistic major prin realizarea de case de vacanță, pensiuni turistice, restaurante. Dorința de dezvoltare a acestei zona turistice se manifestă la nivelul autorităților atât la nivel local (Primărie) cât și la nivelul Consiliului Județean; ambele autorități elaborează diverse planuri și strategii pentru dezvoltarea acestei zona turistice. Astfel, realizarea investițiilor propuse se încadrează în tendința de dezvoltare a zonei.” – spun reprezentanții PROTERM LINE.

Cele două case de vacanță vor fi construite în următoarele 12 luni, proiectul fiind acum în faza obținerii documentațiilor necesare.

PROTERM LINE, firmă deținută de antreprenorul Mircea Archiudean, este unul dintre cei mai bine cotați producători de mobilier de uz casnic și de birouri din județ, cu afaceri de 11,1 milioane lei în 2022, în creștere cu 20% față de anul anterior. Compania are 30 de angajați.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*