RAAL participă la cinci târguri și expoziții internaționale în acest an

RAAL participă la cinci târguri și expoziții internaționale în acest an

Compania RAAL și-a stabilit deja programul pentru acest an în ceea ce privește participarea la târguri și expoziții de profil. Producătorul de sisteme de răcire și schimbătoare de căldură, a ales cinci târguri și expoziții internaționale.

În perioada 5-7 martie cei de la RAAL vor ajunge la Istambul la cea de-a VIII a ediție a târgulului Busworld Turkey, cea mai mare expoziție din lume pentru industria autobuzelor și autocarelor, care expune autobuze, autocare și microbuze, precum și piese, componente și servicii.

Compania RAAL va fi reprezenttă și la The Battery Show Europe care se va desfășura la Stuttgart în perioada 28-30 aprilie. The Battery Show Europe  este cel mai mare târg din Europa pentru tehnologia avansată a bateriilor, care afișează mii de soluții de proiectare, producție și fabricație, inclusiv sisteme de baterii, materiale, componente, testare și reciclare.

Innotrans Berlin va avea loc în perioada 22-25 septembrie la Belin, iar cei de la RAAL și-au anunțat deja participarea. InnoTrans este cel mai important târg internațional de tehnologie în trafic, care are loc o dată la doi ani la Berlin. 

IAA Hannover este un alt târg la care producătorul de sisteme de răcire și schimbătoare de căldură va participa în perioada 24-30 septembrie. Expoziția internațională de automobile IAA este cel mai important târg din lume pentru mobilitate, transport și logistică.

RAAL va încheia “turul” târgurilor din acest an la Wolfsburg. Între 6-8 octombrie compania va participa la IZB Wolfsburg, târg ce prezintă întregul spectru de părți interesate din jurul producției de automobile.

Desprinsă în 1991 din brațele marelui IUT, RAAL Bistrița a decolat precum un avion devenind unul dintre marii producători europeni de sisteme de răcire și schimbătoare de căldură, cu filiale în Italia, Olanda, Germania și SUA. În anul 2000, compania abia trecea de 10 mil. lei la capitolul venituri. În 2018, vorbim de 347 mil. lei. Și de prezența în top 10 exportatori cu capital românesc.

Categories: Business in top

About Author