BCR Bistrița s-a mutat în casă nouă, vechiul sediu își caută cumpărător

BCR Bistrița s-a mutat în casă nouă, vechiul sediu își caută cumpărător

Sucursala BCR Bistrița funcționează de ieri în casă nouă, la doi pași de fostul sediu, în Piața Petru Rareș. Banca a închiriat o parte din clădirea Romtelecom, achiziționată anul trecut de un bistrițean cu afaceri importante în Cluj. Este exact locul unde până acum câțiva ani a funcționat sucursala Bancpost.

BCR a părăsit astfel clădirea proprietate proprie de lângă Prefectură, imobil care este scos la vânzare, pentru cca. 1,9 mil. euro, ca parte dintr-un amplu proces de eficientizare a băncii. Potrivit unor surse din piața imobiliară, fostul sediu al BCR ar avea posibili cumpărători, oameni care s-au interesat deja, însă ei așteaptă prețul mult mai jos, undeva pe la 1 mil. euro.

“Cu mare bucurie vă anunțăm că de astăzi ne-am mutat în casă nouă! (Piața Petru Rareș, nr. 17) Sucursala are un concept total inovator pentru orașul Bistrița, totul pentru ca, Voi, clienții noștri, să vă simtiți cât mai confortabil și mai aproape de noi! Sălile de întâlniri cu clienții sunt denumite după simboluri ale acestor locuri (Sugălete, Turnul Dogarilor, Liviu Rebreanu, Casa Argintarului, Colibița) și vă așteptăm cu mare drag la o cafea în mijlocul nostru!” – a fost mesajul postat ieri pe Facebook de echipa BCR Bistrița.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*