Rețeaua electrică de pe str. Libertății modernizată cu 500.000 de lei

Rețeaua electrică de pe str. Libertății modernizată cu 500.000 de lei

Electrica Distribuție investește peste 500.000 de lei în modernizarea rețelei electrice de pe strada Libertății din municipiul Bistrița. Compania a scos contractul la licitație și caută o firmă care să execute lucrările de construcție de linii electrice. 

Potrivit www.licitatiapublica.ro, Electrica Distribuție caută o firmă care să se ocupe de lucrările de construcție de linii electrice cu scopul de a crește siguranța în alimentarea cu energie electrică a locuitorilor de pe strada Libertății din Bistrița, pentru suma de 531.907 lei. 

Proiectul prevede montarea unui nou post de transformare PTAb, dar și realizarea de rețele de medie și joasă tensiune, adică montarea de firide de distribuție prin care se asigură siguranța în alimentarea cu energie electrică a locuitorilor din zonă. 

În plus, vor fi reamenajate și liniile electrice din rețeaua de joasă tensiune prin construirea de rețele nou-proiectate (cabluri 0,4kV subterane). Acestea vor fi amplasate atât pe domeniul public, cât și pe proprietatea privată a SC Inst-Nistor, având o lungime totală de 220 m.

Ulterior, vor fi efectuate și lucrări de refacere a spațiului verde și a trotuarului din zonele afectate de săpături, pentru a readuce terenul la starea inițială. În această privință vor fi executate lucrări de montare-remontare pavaje, refacere a spațiului verde afectate și  turnare mixtură asfaltică. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*