S-a deschis LILI’S, cel mai nou restaurant din Bistrița, o investiție marca MetalPRO

S-a deschis LILI’S, cel mai nou restaurant din Bistrița, o investiție marca MetalPRO

Cel mai nou nume pe piața restaurantelor din Bistrița este LILI’S, situat în clădirea administrativă a fostei ARIO, pe Drumul Cetății. Localul a fost inaugurat oficial ieri, în prezența a aproape 200 de persoane, apropiați și parteneri ai investitorilor, proprietarii companiei MetalPRO.

Amenajat cu gust desăvârșit, LILI’S are o capacitate de 200 de locuri și promite să atragă consumatori de pe platforma industrială, care doresc să ia masa de prânz, dar și persoane aflate în tranzit, care ocolesc orașul folosind șoseaua de centură. Pentru acestea din urmă, localul dispune de o parcare încăpătoare. Meniul Zilei la LILI’S va fi doar 12 lei, costând în două variante de ciorbă și două de felul doi. Prețul rezonabil nu înseamnă însă rabat la calitate, spun proprietarii, iar clienții vor remarca acest lucru. În plus, restaurantul este disponibil deja pentru organizarea de evenimente, în principal nunți și botezuri, la care numărul participanților nu depășește 200.

Restaurantul este un proiect al proprietarilor MetalPRO, mare producător de confecții metalice, care a achiziționat o parte din activele fostei ARIO. Investitorii s-au gândit să profite la maximum de clădirea administrativă și de zona aglomerată în care este situată. Reamenajarea parterului vechii clădiri a durat aproape un an, dar proprietarii sunt încrezători că își vor recupera rapid investiția.

Categories: Business in top

About Author