Selgros, Sanovil, Datacor și Filadelfia fac angajări

Selgros, Sanovil, Datacor și Filadelfia fac angajări

Oferă condiții de muncă bune, alături de profesioniști, salarii atractive și bonusuri și cer seriozitate și puțină experiență. Angajatorii bistrițeni scot la bătaie noi locuri de muncă în această săptămână, iar oferta este destul de variată. â

Supermarketul Selgros caută șef departament, iar candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare, experiență managerială în domeniul comercial, cunoștințe de operare PC, să cunoască limba germană și/sau engleză și să aibă abilități de comunicare și coordonare a colectivului din subordine.Angajatorul promite salariu atractiv și tichete de masă, prime, asigurare de viață privată, traininguri și posibilitatea unei cariere la nivel internațional.

Clinica Sanovil are nevoie de un medic radiolog cu experiență în domeniu. Angajatorul anunță că medicul trebuie să aibă competențe pentru CT și RMN și că există posibilitatea și de realizare a activității prin telemedicină. Salariul pentru viitorul medic radiolog din cadrul Clinicii Sanovil este cuprins între 2.500 – 3000 €.

Compania Datacor angajează un specialist în achiziții. Cei care sunt interesați de un astfel de post trebuie să aibă studii superioare, experiență în achiziții, să aibă cunoștințe de limba engleză de nivel mediu și cunoștințe de operare PC. Datacor anunță că salariul a fi cuprins între 1.400 – 1550 €.

Două posturi de conducere sunt disponibile și în cadrul companiei Filadelfia: director comercial și director vânzări turism. Pentru primul dintre posturi, angajatorul anunță că este nevoie de studii superioare de profil tehnic/economic/management, experiență ce minim 1 an într-o poziție de conducere și experiență de minim 3 ani în domeniul curieratului rapid sau al serviciilor poștale. În ceea ce privește postul de director vânzări turism, cerințele sunt următoarele: studii superioare, experiență mangerială de minim 2 ani, permis de conducere cat. B, diponbilitate pentru deplasări, cunoașterea limbii engleze la nivel mediu-avansat și aptitudii de coordonare și motivare a echipei.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*