SPECTRAL MOBILĂ a deschis showroom-ul din Bistrița – al 38-lea din țară – în Piața Morii

SPECTRAL MOBILĂ a deschis showroom-ul din Bistrița – al 38-lea din țară – în Piața Morii

Compania Spectral Mobila S.A. anunță că a inaugurat pe 1 iulie, în Bistrița, al 38-lea magazin Spectral Mobilă din România. Administrat în sistem de franciză, magazinul a fost deschis în Piața Morii nr. 56 și va comercializa toate produsele fabricate de companie.

Spațiul în care funcționează magazinul din Bistrița are o suprafață de 300 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

“Continuăm seria deschiderilor de magazine cu primul showroom Spectral Mobilă din județul Bistrița-Năsăud. Suntem încântați că din ce în ce mai mulți parteneri iși doresc să acceseze o franciză Spectral Mobilă, iar din acest motiv continuăm investițiile și în creșterea capacității de producție prin achiziția de noi utilaje cu o capacitate mai mare de producție, dar și în creșterea flotei de camioane pentru livrarea produselor către noile locații. Suntem pe ultima sută de metri și cu construcția centrului logistic din apropierea fabricii care va avea o suprafață de depozitare de peste 3.500 mp”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila S.A.

Spectral Mobila S.A. deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare.

Produsele fabricate de Spectral Mobila S.A. sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii și 31 magazine în franciză. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, altex.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro și esteto.ro.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*