Symmetrica, producător de pavele cu punct de lucru în Cociu, a crescut cu 30% în 2019

Symmetrica, producător de pavele cu punct de lucru în Cociu, a crescut cu 30% în 2019

Symmetrica din Suceava, deţinută de familia Stanciu, produce pavele și borduri. Anul trecut, compania a urcat la 130 de mil. lei cifră de afaceri, raportând o creștere cu peste 30%.

Compania are în prezent unităţi de producţie în șase județe, mai exact în Vereşti (judeţul Suceava), Podu Iloaiei (judeţul Iaşi), Bolintin Vale (lângă Bucureşti), Prejmer (judeţul Braşov), Cociu (judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Doaga (judeţul Vrancea). În curând, o a şaptea fabrică va fi gata, în judeţul Arad, după o investiţie de 4 milioane de euro.

„Suntem aproape de finalizarea investiţiei de la Zimandu Nou – Arad. Va fi a şaptea fabrică a companiei Symmetrica şi va acoperi nevoile clienţilor din zona de vest. În acest moment, încep şi angajările pentru această fabrică: gestionari, operatori facturare, operatori linie de producţie, stivuitorişti, mecanici“, spune Sebastian Bobu, directorul executiv al companiei.

Symmetrica este o companie românească înfiinţată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (40% din acţiuni) şi Florin-Cristinel Stanciu (60% din acţiuni).

Categories: Business in top

About Author