Fabrica INEUL din Năsăud scoasă la vânzare de proprietari

Fabrica INEUL din Năsăud scoasă la vânzare de proprietari

O fabrică din Năsăud, cu un istoric de aproape 70 de ani, este scoasă la vânzare de proprietarii ei, pentru suma de 2,3 milioane euro. În 2019, a mai existat o încercare de vânzare a afacerii, prețul cerut atunci fiind de 2,5 mil. euro.

INEUL SRL, fondată în 1954, este specializată în producția de prefabricate din beton destinate infrastructurii de căi ferate. Compania face, printre altele, dale pentru trecerile la nivel cu calea ferată, dale peron, capace și canale pentru cabluri, repere pentru cabluri, repere curbă, mărci siguranță, fundații din beton pentru semnale, fundații dulap aparataj. Pentru acestea, INEUL deține Autorizație de Furnizor Feroviar.

Firma livrează produse și pentru infrastructura rutieră, cum ar fi dale armate și nearmate de diverse forme și dimensiuni, borne kilometrice și hectometrice, șanțuri ranforsate, tuburi și capace, plăci de gard și stâlpi pentru împrejmuiri, borduri.

Activele care vin la pachet cu INEUL SRL sunt terenul (cu o suprafață de 2,46 ha), o clădire administrativă (816 mp), câteva hale de producție (unele cu pod rulant), utilaje și echipamente, parc auto.

Având 22 de angajați, compania este profitabilă în acest moment, nu are credite, nu are datorii față de bugetele de stat și bugetele locale, nu are datorii către furnizori sau angajați.

INEUL SRL îl are ca acționar principal (38%) pe antreprenorul Gabor Iacob și a realizat în 2019 (ultimul an fiscal depus) venituri de cca. 2,3 mil. lei.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*