Transilvania Broker vrea credit de la BCR pentru un duplex din București

Transilvania Broker vrea credit de la BCR pentru un duplex din București

Singurul intermediar în asigurări prezent la cota Bursei de Valori București, compania Transilvania Broker Asigurări vrea să acceseze o finanțare de 1,6 mil. lei pentru achiziționarea unui duplex în Capitală. Construcția ar urma să fie transformată în punct de lucru pentru companie.

Nu ar fi prima dată când brokerul ar accesa un credit de la BCR. Sediul central al companiei, aflat la Bistrița, a fost achiziționat tot cu ajutorul unui împrumut bancar.

Transilvania Broker de Asigurare s-a listat la Bursa de Valori București în noiembrie 2017 în urma unei operațiuni de piață închisă după numai 2 zile a cărei valoare s-a ridicat la 9,03 mil. euro (1,96 mil. euro). Atunci a fost pus în vânzare un pachet reprezentând 25,00% din capitalul social. Acționarii majoritari au răscumpărat între timp o parte din titluri.

Raportul înaintat către BVB, unde compania este listată sub simbolul TBK, arată că la final de 2019 cifra de afaceri netă a fost de 70,5 mil. lei, cu 13,7% deasupra nivelului raportat în decembrie 2018. De asemenea, profitul net a ajuns la 4,63 mil. lei, cu 17,2% mai mare decât în exercițiul anterior.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*