Terenurile societății REDIVIVUS, scose le licitație pentru 1,2 mil. euro

Terenurile societății REDIVIVUS, scose le licitație pentru 1,2 mil. euro

Compania de reciclare Redivivus are mari probleme financiare și este executată silit de lichidatorii care i-au scos la vânzare terenurile. Prețul de pornire al licitației este de 1,2 mil. euro. 

De lichidarea Redivivusului se ocupă firma Insolbis din Bistrița care scoate la licitație mai multe terenuri ce aparțin firmei de reciclare. Licitația va avea loc în 4 decembrie și vor fi 10 terenuri care în total au o suprafață de 15.941 mp.

În toamna acestui an, Insolbis a mai scos la licitație și câteva clădiri care aparțin de Redivivus. Mai exact, clădiri de birouri, o stație de betoane, ateliere de întreținere, un post trafo, un atelier auto, o vopsitorie, o hală pentru producție tigle, o secție pentru produs armături, o hală de fabricat tuburi, o construcție unde se află centrala termică și terenurile aferente

Redivivus este o firmă specializată pe colectarea și selectarea deșeurilor de ambalaje din hârtie, carton, plastic și metal. A fost înființată în anul 1996 și aparține antreprenorului Ioan Ilișuan.

Dacă în urmă cu mai bine de 10 ani avea 150 de angajați și era unul dintre cei mai importanți reciclatori de deșeuri din Transilvania, în ultimii ani Redivivus a mers doar pe minus. Cele mai mari pierderi au fost în 2009, când societatea înregistra pierderi de 9,4 mil.lei. Conform datelor listafirme.ro, Redivivus încheia anul 2018 cu doar 77 de angajați, o cifră de afaceri de 13,9 mil.lei și pierderi de peste 600.000 de lei.

Categories: Business in top

About Author