Un investitor din Sibiu vrea să facă 4 blocuri cu 10 niveluri în Bistrița. Află unde!

Un investitor din Sibiu vrea să facă 4 blocuri cu 10 niveluri în Bistrița. Află unde!

O companie din Sibiu, cu afaceri și în agricultură, vrea să construiască 4 blocuri de locuințe cu 10 niveluri pe o stradă din Bistrița. Imobilele, în regim de înălțime 2S+P+6E+ER, vor avea la parter spații comerciale.

Dezvoltatorul proiectului, Mayr Transport SRL, firmă controlată de antreprenorul sibian Cosmin Mayr, se află în faza de documentații, cerând de curând avizul Agenției pentru Protecția Mediului cu privire la lucrările care vor avea loc pe Str. Tărpiului, la nr. 14.

De menționat că în aceea zonă Primăria va construi Centrul Intermodal de Transport, care, potrivit schițelor făcute publice, va avea o trecere auto suspendată peste calea ferată care va coborî în șosea (str. Tărpiului) exact în preajma viitoarelor blocuri de locuințe.

Compania Mayor Transport, care a rulat în 2018 afaceri de 3,4 mil. lei, cu 16 angajați, are afaceri și proprietăți imobiliare în mai multe orașe din România. În urmă cu doi ani, de exemplu, a vândut Primăriei Reșița fostul depou de tramvaie al orașului, contra sumei de 575.000 euro.

Categories: Business in top

About Author