UTCN – Extensia Bistrița are 179 de locuri disponibile. Cum se face admiterea în acest an

UTCN – Extensia Bistrița are 179 de locuri disponibile. Cum se face admiterea în acest an

Preînscrierile pentru Universitatea Tehnică din Cluj – Extensia Bistrița au început deja. În total, sunt disponibile 179 de locuri, majoritatea fiind locuri la buget. Taxa de înscriere la admitere este de 150 de lei.

Viitori studenți se pot înscrie la Facultatea de Construcții de Mașini unde exiată trei specializări: Inginerie Industrială (specializare Sisteme de producție digitală – 35 locuri la buget și 20 locuri la taxă), Inginerie și Management (specializare Inginerie Economică Industrială – 27 locuri la buget și 14 locuri la taxă) și Mecanică și Robotică (specializarea Robotică – 30 locuri la buget și 14 locuri la taxă).

De asemenea, la Facultatea de Inginerie Electrică înscrieri se pot face la Științe Inginerești Aplicate (specializare Inginerie Medicală – 22 locuri la buget și 17 locuri la taxă).

Preînscrierile au început în 1 iunie și se încheie în 5 iulie, admiterea urmând să fie făcută pe bază de concurs de dosare. În 6-12 iulie va avea loc înscrierea online, iar în perioada 16-18 iulie va avea loc prima etapă de confirmare a a locului, iar în perioada 19-20 iulie va avea loc a doua etapă de confirmare a locului.

Universitatea Tehnică din Cluj a preluat în urm cu șase ani clădirea care a găzduit fostul Tribunal aflată la intersecția străzilor Liviu Rebreanu cu Piața Centrală, imobil care urmează să fie reabilitat și unde vor fi amenajate săli pentru cursuri.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*